Blog & review: The Flying Dutch Family


Onlangs mocht ik een traject doen bij een prachtige familie, ook wel bekend onder de naam The Flying Dutch Family. Derde kindje in het gezin was een onrustige slaper. Annette, moeder van het gezin vroeg mij of ze een blog mocht schrijven over het traject en de resultaten. Uh, ja: TUURLIJK!!!


Lees de hele blog op de website van The Flying Dutch Family en volg ze op Instagram @theflyingdutchfamily voor al hun inspirerende avonturen.


Hieronder alvast een klein gedeelte uit de blog van Annette. Haar lovende woorden zijn een prachtige kroon op mijn werk!
Worstel jij ook met het slaapgedrag van je kindje? En kom je er met je partner niet helemaal uit waarom je kindje onrustig slaapt? Laat mij eens met je meekijken, ik doe het graag. Je kunt altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen via mijn website of bel mij via 06 15046636.

Lieve groetjes,

Marijke Smeding

Bureau van slaap

06 15 04 66 36

marijke@bureauvanslaap.nl

Meer lezen over slaap? Vraag dan nú de gratis slaaptips aan.


#kinderslaapcoach #slaapcoachamsterdam #beterslapen #bureauvanslaap

129 keer bekeken0 reacties
Ik ben Marijke Smeding en gecertificeerd kinderslaapcoach voor kindjes van 0-4 jaar. Ik ben bezig met een Master om binnenkort ook kindjes tot 10 jaar te kunnen begeleiden.
 
Trotse moeder ben ik van 2 kinderen en naast slaapexpert ook ervaringsdeskundige. 
Ik werk volgens de gerenommeerde Droomritme-methodiek; door overkoepelend te kijken wat het lekker slapen in de weg staat en dat bij de oorzaak aan te pakken, kan ik het slaapgedrag van 95% van de kinderen duurzaam verbeteren. Zonder huilen!
  • Instagram

Volg me op Instagram

voor GRATIS tips

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

©2019 Bureau van slaap |  Disclaimer & cookies Algemene voorwaarden  |   Privacy beleid