top of page

Over Anneke

Ik ben Anneke. Ik ben kinderslaapcoach voor kindjes van 0 tot 10 jaar. Ik heb mij door de jaren heen specifiek verdiept in de dreumes- en peuterleeftijd. Dreumesen en peuters hebben echt mijn hart gestolen. En deze leeftijd is dan ook mijn specialisatie! Maar ook met liefde breng ik rust terug in gezinnen met baby's.

 

Ik heb een lieve zoon en samen met manlief wonen wij in Drachten. 

Als pedagogisch coach en trainer binnen de kinderopvang kom ik al een aantal jaren bij veel verschillende kinderopvang organisaties. Ik ontdekte hoe professionals en ouders kunnen worstelen met het thema slaap. Ik zocht een praktische, maar vooral responsieve en liefdevolle manier om hen te helpen.

IMG_6612.jpeg

Ik besloot in 2019 de opleiding tot Droomritmecoach te volgen. Inmiddels heb ik nog meer cursussen, webinars en congressen gevold op het gebied van slaap. Maar ook blijf ik mij ontwikkelen op andere thema's, want goed slapen reikt verder dan slaap. Ik heb al honderden ouders mogen helpen naar meer rust in hun gezin. Daarnaast werken Marijke en ik ook samen mbt het opleiden van pedagogisch medewerkers rondom het thema slaap.

Achter de schermen heb ik al jaren contact met Marijke en Patricia. We hebben dezelfde missie: betere slaap, zonder huilen. 

Hoi lieve Anneke!🥰.. wij willen jou zooo erg bedanken!! ons lieve meisje ligt nu sinds begin november op haar eigen kamer te slapen smiddags en savonds!!😍🙏🏻 zonder gedoe! ZONDER wiegelen!!! En met 3 boekjes lezen ligt ze zonder gedoe te kletsen in bed en valt helemaal zelf in slaap!! wij hebben helemaal onze avonden weer terug!!🥰🙏🏻 … ENNN !!… ze slaapt bijna elke avond door!!!😍 niet normaal!! we zijn zoooo blij met jou ❤️ Demi, dochter 18 maanden

bottom of page