top of page

Algemene voorwaarden

Het consult kan alleen doorgaan als je in het digitale intakeformulier aanvinkt dat je de consultvoorwaarden hebt gelezen en akkoord gaat. In het intakeformulier geef je tevens akkoord voor het verwerken van de gegevens, zoals genoemd in de Privacyverklaring.

 

Bureau van slaap kan je als deskundige helpen op het gebied van slapen, maar wij zijn geen therapeuten, artsen, orthopedagogen of kinderpsychologen en wij verhelpen geen ziektes of afwijkingen van welke aard dan ook. Raadpleeg dus altijd een arts als er iets is dat medisch opgelost mag worden. Spoed hoort hier ook thuis.

 

Er is geen garantie op succes, zowel niet voor trajecten en consulten als voor de gidsen, trainingen en cursussen. Daarvoor spelen er te veel variabelen. Je betaalt voor het consult of de training of cursus, wat daar uitkomt en wat je daarmee wilt is aan jou. Uiteraard is de methode goed en bewezen en kan je onze volle inzet verwachten.

 

Bureau van slaap heeft te aller tijden de mogelijkheid een consult te weigeren, zonder opgave van reden en ook als er een datum is besproken en al is betaald. Uiteraard ontvang je in dat geval het volledige bedrag terug.

 

Bureau van slaap probeer altijd de afgesproken datum te respecteren. Maar heel soms lukt het niet en dan bied ik je een alternatief of de mogelijkheid tot annuleren.

Een NEWBORN consult, vroege vogel programma of slaapadvies PLUS heeft in principe een looptijd van 4 weken, waarin planbespreking, coaching per WhatsApp en de contactmomenten plaatsvinden. Wij geven bij WhatsApp begeleiding op onze werkdagen in principe dezelfde dag antwoord( 1 x per dag).

We zijn flexibel in geval van bijvoorbeeld ziekte van een kindje. Coaching en follow up dient wel binnen 4 maanden na ingang van het traject ingepland te worden, daarna vervalt de coaching. Er is geen restitutie mogelijk op niet afgenomen begeleiding. Videobelgesprekken mogen alleen worden opgenomen na toestemming van Bureau van slaap en mag niet verspreid worden aan derden.

Zodra je een NEWBORN consult, vroege vogel programma of slaapadvies Plus geboekt en betaald hebt, krijg je een bevestigingsmail met alle informatie en voorbereiding die je mag doen. Een eenmaal geboekt en betaald slaapconsult heeft een betaalverplichting. Annuleren kan tot 14 dagen voorafgaand aan het consult. Ik bereken dan EUR 50,- administratiekosten. Na die periode is er geen verdere restitutie mogelijk. Het verplaatsen van een slaapconsult is mogelijk tot een week voor de datum. Een slaapadviesgesprek kun je niet annuleren.

Neem je een slaapadvies plus af, dan krijg je toegang tot het ouderportaal. Daar zit een wachtwoord op die je tijdens het videobelgesprek krijgt. Dit wachtwood mag je nooit zonder toestemming delen met derden. Je krijgt 6 maanden toegang tot het ouderportaal na ingang van het slaapadvies plus. De startdatum is altijd de dag van het videobelgesprek waarin we de analyse en het plan bespreken. Boek je een NEWBORN consult, dan krijg je tijdens het consult een link naar de newborn online cursus, waar je 3 maanden toegang toe hebt.

Bureau van slaap geeft geen restitutie op consulten, gidsen, trainingen en cursussen. Er is geen garantie op succes, daarvoor spelen er te veel variabelen. Je betaalt voor de training of cursus en wat daar uitkomt en wat je daarmee wilt doen is aan jou. Uiteraard krijg je een uitgebreid geteste training of cursus en is de methode goed en bewezen. Zodra je een online gids besteld hebt, krijg je toegang tot het platform waar je de gids binnen 7 dagen na aankoop kan downloaden en opslaan. 

Zodra je een cursus of training hebt aangeschaft krijg je 6 maanden toegang tot het platform waar je de videos kan bekijken en de handleiding kan downloaden.

Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Bureau van slaap informatie uit de gidsen, trainingen en cursussen te kopiëren of te delen met anderen. Hiervan doen wij aangifte bij de Politie.

bottom of page