Over Bureau van slaap

Bureau van slaap is begin 2020 opgericht door kinderslaapcoach en onrustdeskundige Marijke, om meer rust in gezinnen te brengen. Al snel bleek dat de vraag naar hulp veel groter was dan Marijke in haar eentje kon bieden. Sinds begin 2021 versterkt kinderslaapcoach en onrustdeskundige Eva Bureau van slaap. En samen staan we sterker.

 

Zo heeft Marijke een grote expertise om een kindje op een LIEFDEVOLLE manier in eigen bedje te laten slapen. En heeft Eva enorm veel kennis en ervaring om REFLUX- kindjes weer goed te laten slapen en ervaring met bijzondere (vaak lastige en gecompliceerde) familie omstandigheden.

Het voordeel van een team zijn, is dat we veel samen sparren, kennis delen en dat is van grote waarde voor jou als ouder.

Beiden zijn we opgeleid door slaapdeskundige Stephanie Molenaar. We zijn enorm gepassioneerd om meer (nacht)rust in je gezin te brengen. Kenmerkend is onze daadkracht, maar alles doen we met een bijzonder liefdevolle aanpak. We zijn experts op het gebied van slaap, maar ook beiden moeder (van in het verleden) slechte slapende kindjes. Ervaringsdeskundigen dus.

We hebben al honderden gezinnen succesvol geholpen.

We hopen snel kennis met je te kunnen maken.

Liefs, Eva & Marijke

Bureau van slaap

Ik ben Marijke Smeding, founder van Bureau van slaap en gecertificeerd kinderslaapcoach voor kindjes van 0-4 jaar. Ook ben ik trotse moeder van 2 kinderen en naast slaapexpert ook ervaringsdeskundige. 
Bureau van slaap werkt volgens de gerenommeerde Droomritme-methodiek; door overkoepelend te kijken wat het lekker slapen in de weg staat en dat bij de oorzaak aan te pakken, kan Bureau van slaap het slaapgedrag van 95% van de kinderen duurzaam verbeteren. Zonder huilen!
  • Instagram

Volg me op Instagram

voor GRATIS tips

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

©2019 Bureau van slaap |  Disclaimer & cookies Algemene voorwaarden  |   Privacy beleid