Over Bureau van slaap

Bureau van slaap is begin 2020 opgericht door kinderslaapcoach en onrustdeskundige Marijke, om meer rust in gezinnen te brengen. Al snel bleek dat de vraag naar hulp veel groter was dan Marijke in haar eentje kon bieden. Sinds begin 2021 versterkt kinderslaapcoach en onrustdeskundige Eva Bureau van slaap. En samen staan we sterker.

 

Zo heeft Marijke een grote expertise om een kindje op een LIEFDEVOLLE manier in eigen bedje te laten slapen. En heeft Eva enorm veel kennis en ervaring om REFLUX- kindjes weer goed te laten slapen en ervaring met bijzondere (vaak lastige en gecompliceerde) familie omstandigheden.

Het voordeel van een team zijn, is dat we veel samen sparren, kennis delen en dat is van grote waarde voor jou als ouder.

IMG_7149.jpg
IMG_7155.jpg

Beiden zijn we opgeleid door slaapdeskundige Stephanie Molenaar. We zijn enorm gepassioneerd om meer (nacht)rust in je gezin te brengen. Kenmerkend is onze daadkracht, maar alles doen we met een bijzonder liefdevolle aanpak. We zijn experts op het gebied van slaap, maar ook beiden moeder (van in het verleden) slechte slapende kindjes. Ervaringsdeskundigen dus.

We hebben al honderden gezinnen succesvol geholpen.

We hopen snel kennis met je te kunnen maken.

Liefs, Eva & Marijke
Bureau van slaap