Over Bureau van slaap

Bureau van slaap is begin 2020 opgericht door kinderslaapcoach en onrustdeskundige Marijke. Vanuit een passie om meer rust in gezinnen te brengen. Al snel bleek dat de vraag naar hulp veel groter was dan Marijke in haar eentje kon bieden. Sinds begin 2021 versterkt kinderslaapcoach en onrustdeskundige Eva Bureau van slaap. Begin 2022 zijn Anneke en Patricia het team komen versterken. Anneke is ook kinderslaapcoach & onrustdeskundige. Door haar jarenlange ervaring als pedagogisch coach binnen de kinderopvang en specifiek een expertise op het gebied van dreumesen en peuters, is Anneke een zeer waardevolle aanvulling! Patricia is ook kinderslaapcoach & onrustdeskundige en heeft door de jaren heen veel gezinnen met baby's geholpen. Ook is zij kindervoedingscoach, wat een geweldige toegevoegde waarde voor ouders is. Allen zijn we kinderslaapcoach en kunnen we jou als ouder allemaal even goed helpen. En met allemaal onze eigen expertise vormen we een hecht team. Samen staan we sterker.

Zo heeft Marijke een grote expertise om een kindje op een LIEFDEVOLLE manier in eigen bedje te laten slapen. En heeft Eva enorm veel kennis en ervaring om REFLUX- kindjes weer goed te laten slapen en ervaring met bijzondere (vaak lastige en gecompliceerde) familie omstandigheden. Anneke is gespecialiseerd in DREUMESEN & PEUTERS en Patricia heeft een expertise in BABY- vraagstukken ontwikkeld. 
Het voordeel van een team zijn, is dat we veel samen sparren, kennis delen en dat is van grote waarde voor jou als ouder.

IMG_7155.jpg

Marijke

Eva

IMG_7397.jpg

Anneke

Marijke

Alledrie zijn we opgeleid door slaapdeskundige Stephanie Molenaar. We zijn enorm gepassioneerd om meer (nacht)rust in je gezin te brengen. Kenmerkend is onze daadkracht, maar alles doen we met een bijzonder liefdevolle aanpak. We zijn experts op het gebied van slaap, maar ook alledrie moeder (van in het verleden) slechte slapende kindjes. Ervaringsdeskundigen dus.

We hebben al honderden gezinnen succesvol geholpen.
We hopen snel kennis met je te kunnen maken.

Liefs, Eva, Anneke, Patricia & Marijke
Bureau van slaap

IMG_1286-1.jpg

Patricia