Over Bureau van slaap

Bureau van slaap is begin 2020 opgericht door kinderslaapcoach en onrustdeskundige Marijke. Vanuit een passie om meer rust in gezinnen te brengen. Al snel bleek dat de vraag naar hulp veel groter was dan Marijke in haar eentje kon bieden. Sinds eind 2021 versterkt kinderslaapcoach en onrustdeskundige Anneke, Bureau van slaap. Anneke is ook kinderslaapcoach & onrustdeskundige. Anneke begeleidt kindjes tot 10 jaar. Door haar jarenlange ervaring als pedagogisch coach binnen de kinderopvang en specifiek een expertise op het gebied van dreumesen en peuters, is Anneke een zeer waardevolle aanvulling!

Begin 2022 is ook Patricia het team komen versterken.
Patricia is ook kinderslaapcoach & onrustdeskundige en heeft door de jaren heen veel gezinnen met baby's geholpen. Ook is zij kindervoedingscoach, wat een geweldige toegevoegde waarde voor ouders is. Alle drie zijn we kinderslaapcoach en kunnen we jou als ouder allemaal even goed helpen. En met allemaal onze eigen expertise vormen we een hecht team. Samen staan we sterker.













 

IMG_7008.jpeg
IMG_6897.jpeg

Het voordeel van een team zijn, is dat we veel samen sparren, kennis delen en dat is van grote waarde voor jou als ouder. Daarnaast hebben we nog en heel netwerk aan professionals, zoals lactatiekundigen, orthopedagogen, kinderartsen, kinderfysio's, trauma experts en kinderdiëtisten door de jaren heen om ons heen verzameld. Met als doel om jou als ouder optimaal te kunnen begeleiden en van de meest actuele kennis te voorzien. Het slaapgedrag reikt vaak verder dan slaap namelijk.Alledrie zijn we opgeleid door slaapdeskundige Stephanie Molenaar. We zijn enorm gepassioneerd om meer (nacht)rust in je gezin te brengen. Kenmerkend is onze daadkracht, maar alles doen we met een bijzonder liefdevolle aanpak. We zijn experts op het gebied van slaap, maar ook alledrie moeder (van in het verleden) slechte slapende kindjes. Ervaringsdeskundigen dus.

We hebben al honderden gezinnen succesvol geholpen.
We hopen snel kennis met je te kunnen maken.

Liefs, Anneke, Patricia & Marijke
Bureau van slaap