Over Marijke

Mijn naam is  Marijke Smeding,  ik ben getrouwd, woonachtig in Amsterdam en moeder van 2 heerlijke kinderen. Ik ben gecertificeerd kinderslaapcoach en onrustdeskundige.

Én founder van Bureau van slaap!

 

Ik ben geïnspireerd geraakt vanuit mijn eigen ervaring om deze weg in te slaan, omdat ik heb ervaren wat langdurige slechte nachten en onrustige dagen voor impact hebben op je (gezins)leven. Dat je wanhopig avonden Googelt en alle methoden en goedbedoelde adviezen probeert toe te passen. Maar dat eigenlijk niets duurzaam lijkt te werken. Dat je heel graag ook wil weten waaróm jouw kindje zo onrustig slaapt. 

  

Na een studie communicatie, heb ik 12 mooie jaren in sales- en accountmanagement gewerkt. Maar de slapeloze nachten i.c.m. een verantwoordelijke baan bleken geen goede match voor mij.  Ik wilde meer rust en structuur in ons gezinsleven. Dat betekende het slaapgedrag van mijn kinderen tot in de kern analyseren. En daar ben ik in geslaagd! Ik heb mijn baan opgezegd en ben mijn hart gaan volgen; ik wil gezinnen helpen ook meer rust en slaap in hún leven te brengen. 

'Haar aanpak, het praktische stap-voor-stap-plan en liefdevolle ondersteuning heeft ons er doorheen geholpen. 

We zijn zo blij dat Vic nu zoveel vrolijker en tevreden is en wij hebben onze avonden weer terug. 

We kunnen Marijke van harte aanbevelen. ''

-Sofie, zoontje 4 maanden-

'WAT ZIJN WIJ ONZE SLAAPCOACH MARIJKE DANKBAAR!

We hebben het slaapplan nu 2 weken in ons bezit en we hebben een ENORME shift gemaakt van standaard heftige nachten met af en toe een uitzondering naar standaard heerlijke nachten met af en toe een uitzondering. Je begrijpt dat we Marijke van Bureau van Slaap hier niet normaal dankbaar voor zijn. '

-Annette, zoontje 9 maanden-

Kinderslaapcoach Amsterdam

Begin 2020 heb ik met succes de opleiding tot kinderslaapcoach en onrustdeskundige afgerond. De opleiding draait om de Droomritmemethode©; een methodiek die eerst inzoomt op de oorzaak van slecht slapen om vervolgens de slaapaanpak te bepalen. Pas dán creëer je een duurzame slaapbasis specifiek voor jouw kindje, wat zorgt voor meer (slaap)rust en regelmaat. Ik ben heel gepassioneerd om jou te helpen bij de slaapproblemen van jouw kindje en rust in jouw leven te brengen!

Tot gauw!

Liefs, Marijke