top of page

Ouders aan het woord

googlereviews2023.png

'WAT ZIJN WIJ ONZE SLAAPCOACH MARIJKE DANKBAAR!

We hebben het slaapplan nu 2 weken in ons bezit en we hebben een ENORME shift gemaakt van standaard heftige nachten met af en toe een uitzondering naar standaard heerlijke nachten met af en toe een uitzondering. Je begrijpt dat we Marijke van Bureau van Slaap hier niet normaal dankbaar voor zijn. '

Annette, zoontje 9 maanden

Annette, zoontje 
9 maanden

' Vanaf het eerste kennismakingsgesprek met Marijke hadden wij er al alle vertrouwen in. Het voelde als een verademing dat er iemand naar onze verhalen luisterde en het écht allemaal begreep en gelijk al tips gaf waar we al mee aan de slag konden.

Na het invullen van de vragenlijst en daglogs kregen wij giga snel het plan op de mail en begonnen we aan de eerste stap van het plan.
We zijn op dit moment nog steeds bezig met het plan maar kregen al binnen één week super veel resultaat met het aangepaste ritme en dat resulteerde ook weer in een fijnere en betere slaap voor ons dochtertje.

Marijke heeft ons heel fijn bij gestaan in de eerste stappen van het plan, we konden haar appen, bellen en hebben hier ook tussendoor heel veel aan gehad.

Nog steeds pak ik het plan er geregeld bij om nog even door te lezen waar we op moeten letten. Het is een hele fijne aanpak en een duidelijk verhaal.

Betere slaap is er voor ons dochtertje dus zeker heel snel gekomen!
We hadden alleen wat meer van de classic ritme, rust en regelmaat nodig en hier heeft Marijke ons superfijn mee geholpen. Ik zou haar aan iedereen aanraden.

 

Bedankt Marijke!!' 

Lila, dochtertje 10 maanden

Lila, dochtertje 10 maanden

' Vooraf waren we eerlijk gezegd een beetje sceptisch. We sliepen al bijna 4 maanden nauwelijks. Zou een slaapcoach ons zoontje dan echt beter laten slapen?

Maar vanaf het begin gaf Marijke ons het vertrouwen dat we iets konden veranderen aan het slechte slapen van ons zoontje. Ze was ( en is nog steeds!) heel betrokken, heeft er echt verstand van en motiveerde waarom en hoe we iets gingen aanpakken. 

Op ál onze vragen kon ze een antwoord geven en dat gaf ons echt houvast.  Ze denkt mee in meer dan slapen alleen. 

Haar aanpak, het praktische stap-voor-stap-plan en liefdevolle ondersteuning heeft ons er doorheen geholpen. 

We zijn zo blij dat Vic nu zoveel vrolijker en tevreden is en wij hebben onze avonden weer terug. 

We kunnen Marijke van harte aanbevelen. '

Sofie, zoontje 4 maanden

Sofie, zoontje 
4 maanden

' Ons zoontje werd nog altijd een paar keer per nacht wakker. We hebben eerst zelf een methode geprobeerd om hem te laten huilen. Maar het voelde niet goed. Mijn man en ik waren zo moe dat er iets moest veranderen, want ons werk ging er onder leiden en ook ons oudere zoontje.

We kozen voor een pakket inclusief dagelijkse begeleiding van Marijke en dat was een schot in de roos. Precies wat wij nodig hadden. Marijke stuurde ons elke ochtend feedback op het dagboekje van de dag daarvoor. Maar vooral haar positiviteit en het gevoel dat we op de goede weg waren en het goed zou komen gaf ons heel veel motivatie om door te zetten. Al na een paar dagen zagen we verschil in de nachten en hij werd ook een  veel blijer zoontje. Hij wordt ook minder snel boos. Soms wordt hij nog wel eens wakker in de nacht, maar met een aai over zijn bol gaat hij zo weer slapen.'

Micha, zoontje 22 maanden

Micha, zoontje 
22 maanden

' Onze jongste zoon heeft vanaf het begin meer hulp nodig gehad bij het inslapen dan onze oudste dochter destijds. Dat inslapen hebben we hem kunnen leren en tot een maand of 10 vond ik ook de gebroken nachten nog wel te doen in de zin dat het passend voelde bij hem (even mama tanken). Toen Nyo op den duur heel wisselend ging slapen (dan weer 3 nachten doorslapen, dan weer 3 nachten elke 2 uur wakker), kreeg ik sterk het gevoel dat we hem meer zouden kunnen gaan helpen met doorslapen. Omdat we zelf geen patroon zagen en geen idee hadden wat van invloed was op de wisselende nachten, hebben we Marijke ingeschakeld. Marijke is een liefdevolle, doortastende coach, die een heldere analyse schreef en ons heeft geholpen bij dit laatste zetje. Nadat de kiezen doorgekomen waren is ons zoontje de nachten door gaan slapen. ' 

Joke, zoontje 12 maanden

Joke, zoontje
12 maanden

Een paar maanden na de geboorte van ons tweede kindje kreeg onze oudste dochter veel moeite met inslapen en 's nachts zelf weer doorslapen en in slaap vallen. We moesten haar 's avonds en meerdere keren per nacht een uur kriebelen om in slaap te komen en als we de kamer verlieten schreeuwde ze moord en brand. Deze situatie duurde al 3 maanden toen Marijke op ons pad kwam. Wij waren echt uitgeput en mijn werk leed er enorm onder. 

 

Marijke gaf ons het vertrouwen dat het weer goed zou komen en ze toonde veel begrip voor de situatie waar we in zaten. Na een uitgebreide intake kregen we een uitgebreid en duidelijk plan waarmee we aan de slag gingen. De concrete tips en ritmes hebben ervoor gezorgd dat Nina weer zelf in slaap valt én doorslaapt. Tegenwoordig slaapt ze soms zelfs uit tot 8 uur, dat hebben we nog nooit meegemaakt! 

 

We raden Marijke enorm aan als je in een situatie zit van gebroken nachten! Ze geeft je vertrouwen en zorgt voor verbetering en terugkeer van je nachtrust, en dat is goud waard :)

Judith, dochter 30 maanden

judith, dochter
30 maanden

Marijke heeft ons enorm geholpen om onze lieve slapeloze dochter in een ritme te krijgen en ons alledrie daarmee rust te geven.Al sinds haar geboorte was Ellie een onrustige slaper en sliep ze eigenlijk nooit door in de nacht en waren de dagen wisselend. In fases ging het beter, maar ook weer slechter.

 

e hebben alles uit de kast gehaald maar niets hielp om haar consequent zelf te laten slapen.We waren uitgeput en op en zagen niet meer hoe we de situatie konden veranderen.

 

Marijke gaf ons vanaf het eerste moment rust en vertrouwen. We hoefden even zelf geen aanpak meer te bedenken of te proberen te verklaren wat er gebeurde, maar konden op haar leunen.


Ze liet ons inzien wat er precies met Ellie gebeurde en hielp ons haar beter te begrijpen en te accepteren dat een goed ritme tijd nodig heeft. Niet iedere dag iets nieuws proberen, niet moedeloos worden als het niet meteen werkt, maar doorzetten!


Na drie weken hadden we onze nachten weer terug en sliep Ellie overdag goed. Zelf inslapen lukte nog niet, maar we hadden alle tools meegekregen om zelf verder aan de slag te gaan.
En belangrijker nog: het vertrouwen dat het goed komt en daarmee ook meer rust, vrolijkheid en gezelligheid in huis.

Dankjewel!

Iris, dochter 11 maanden

Iris,Dochter 
11 maanden

Op deze pagina vind je een greep uit hoe ouders de samenwerking met Bureau van slaap hebben ervaren. Wil je meer lezen, kijk dan ook eens hier wat ouders schrijven op Google.

bottom of page