top of page

Over Wendy

Dit verhaal gaat over mij, maar ook een beetje over jullie. Want ook ik ben een onzekere moeder geweest met 2 kindjes waarbij het slapen niet vanzelf ging. De start van het moederschap had ik me iets anders voorgesteld. Mijn naam is Wendy en samen met mijn man en 2 zonen woon ik in Drunen. Een dorpje in Noord-Brabant. Ze zeggen dat Brabanders bekend staan om hun gemoedelijkheid en bourgondische inslag. Daar sluit ik me dan ook graag bij aan. 

 

Ik herken de struggle, de onzekerheid en de machteloosheid als het slapen van je kleine maar niet wil lukken. Ook mijn kinderen waren onrustige slapers en ik zat regelmatig met mijn handen in het haar. Met hulp van mijn omgeving en familie heb ik het slapen op de rit gekregen. Uiteindelijk werden de slaapjes langer en de nachten rustiger. Het vertrouwen in mij als moeder groeide en ik kan nu met trots zeggen dat mijn kinderen echte slaapkoppen zijn geworden. 

Wendy Bureau van slaap 1.jpg
Wendy Bureau van slaap 2.jpg

Slaapproblemen zijn van alle tijden, maar helaas was er destijds geen gerichte opleiding tot slaapcoach. Toen in 2019 de opleiding tot slaapcoach op mijn pad kwam heb ik geen moment getwijfeld en heb ik de stap gezet. Ik kan nu eindelijk mijn pure passie gaan uitoefenen; het helpen van ouders/verzorgers en het terugbrengen van rust in het gezin. De afgelopen 4 jaren heb ik in mijn eigen praktijk vele gezinnen mogen helpen en heel veel ervaring en extra kennis opgedaan. Wat een voldoening geeft dat! Wat is er mooier om te horen dat je een “reddende engel” bent geweest voor een gezin. Ouders omschrijven mij als lief, zachtaardig, betrouwbaar, flexibel, oprecht geïnteresseerd en een vrouw met empathie en sympathie. 
 

Sinds februari 2024 voeg ik mij met veel plezier bij het team van Bureau van slaap. Ik ken de meiden en de fijne methodiek die Bureau van slaap heeft ontwikkeld heel goed. Als ik jullie mag helpen met het moeizame slapen van je kindje dan doe ik dit met de volle 100%. Samen gaan we ervoor zorgen dat iedereen heerlijk kan slapen, want slaap heeft iedereen nodig!

bottom of page