top of page

Over Patricia

Ik ben Patricia. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Purmerend. Ik ben gecertificeerd kinderslaapcoach en onrustdeskundige en daarnaast ook kindervoedingscoach.

 

Jarenlang heb ik voor de klas gestaan als leerkracht in het basisonderwijs. In 2016 werd ik voor het eerst moeder en kwam ik erachter dat baby’s niet altijd vanzelf gaan slapen. Mijn zoon sliep de eerste maanden bijna niet of alleen bovenop mij. Toen in 2019 mijn dochter werd geboren, dacht ik dat ik alles wel wist. Maar ook zij ging niet vanzelf slapen en het heeft ons veel tijd en energie gekost om haar dit te leren. Maar het lukte! Vanaf dat moment besloot ik dat ik ook andere ouders wilde gaan helpen aan meer rust in huis en een betere nachtrust

IMG_6732.jpeg
IMG_6671.jpeg

De afgelopen 5 jaren heb ik 3 verschillende opleidingen tot kinderslaapcoach afgerond en  heb ik al veel gezinnen mogen helpen aan meer slaap! Ik word er iedere keer weer zo blij van als het ouders lukt om hun kindje te begeleiden naar meer en betere slaap! Ik begeleid kindjes van 0 tot 10 jaar, maar door de jaren heen heb ik een expertise ontwikkeld in het begeleiden van gezinnen met jonge baby's.

 

De afgelopen jaren heb ik ook verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van (kinder)voeding, zodat ik ouders ook op dit gebied kan ondersteunen

 

Ik heb mij de methodiek die Marijke ontwikkeld heeft, helemaal eigen gemaakt.  En deze methodiek i.c.m. met mijn eigen opleidingen tot kinderslaapcoach en achtergrond, zorgt ervoor dat ik alle gezinnen van baby tot 10 jaar, aan meer slaap kan gaan helpen!

Tot snel,

Liefs, Patricia

bottom of page