top of page

Wintertijd- survival

Wintertijd komt eraan!

 

In de nacht van 29 op 30 oktober gaat de klok een uur terug. De overgang naar wintertijd is voor velen een uurtje extra slapen. Maar voor ouders met kleine kinderen betekent dit in de praktijk vaak nóg vroeger wakker worden. 

 

BUREAU VAN SLAAP HELPT!

 

Wil jij de overgang naar wintertijd soepel laten verlopen? Doe dan mee met onze Bureau van slaap wintertijd survival 0-3 jaar.

 

Vanaf maandag 24 oktober staan we 2 weken lang aan je zijde om jou en je kindje te helpen om soepel in het nieuwe ritme te komen. 

Wat kan je verwachten?

Week 1: de voorbereiding

Maandag 24 oktober om 12:00u

Kijk het webinar van 60 min. terugg met álle tips en voorbereiding die jij kan doen. Ga je liever voor een geleidelijke aanpak of liever voor een cold turkey aanpak? Waar kan jij, maar ook bijvoorbeeld de opvang van je kindje rekening mee houden? Tijdens het webinar kan jij een persoonlijk plan voor jou en jouw kindje maken;

 

Wintertijd survival.png

Dinsdag 25 tm zondag 30 oktober

Stel je vragen! Dagelijks beantwoorden we de meest gestelde vraag in een filmpje met handige, praktische tips. 

Week 2: De overgang naar wintertijd

Zondag 30 oktober tot zondag 6 november

Deel je ervaring en stel je vragen!

In de week na de overgang naar wintertijd delen wij nog dagelijks een tip van ons, maar ook van andere ouders, zodat jouw kindje aan het eind van deze week in het nieuwe ritme zit!

Ook krijg je nog een 'wat als'- filmpje voor die laatste punten op de i.

Goed om te weten

+ Is jouw kindje al geruime tijd een vroege vogel? Dan adviseren wij eerst met een goede basis aan de slag te gaan. Ons vroege vogel werkboek kan je daar goed bij begeleiden. 

+ De wintertijd survival is geen persoonlijk traject met begeleiding. Het webinar en de dagelijkse tips zijn echt gerelateerd aan de overgang naar wintertijd. Wil je graag met het slaapgedrag van je kindje aan de slag? Overweeg dan een persoonlijk consult.

Zie ook onze algemene voorwaarden

bottom of page