top of page

Blog en review: slaaptraining bij Sol


Onlangs mocht ik een traject doen bij een prachtige familie, ook wel bekend onder de naam The Flying Dutch Family. Derde kindje in het gezin was een onrustige slaper. Annette, moeder van het gezin vroeg mij of ze een blog mocht schrijven over het traject, de slaaptraining en de resultaten. Uh, ja: TUURLIJK!!!


Lees de hele blog op de website van The Flying Dutch Family en volg ze op Instagram @theflyingdutchfamily voor al hun inspirerende avonturen.


Hieronder alvast een klein gedeelte uit de blog van Annette. Haar lovende woorden over de slaaptraining zijn een prachtige kroon op mijn werk!
Worstel jij ook met het slaapgedrag van je kindje? En kom je er met je partner niet helemaal uit waarom je kindje onrustig slaapt? Laat mij eens met je meekijken, ik doe het graag. Je kunt altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen via mijn website of bel mij via 06 15046636.


Lieve groetjes,


Marijke Smeding &team

06 15 04 66 36

Meer lezen over slaap? Vraag dan nú de gratis slaaptips aan.


177 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page