top of page

Over Bureau van slaap

Bureau van slaap is begin 2020 opgericht door kinderslaapcoach en onrustdeskundige Marijke. Vanuit een passie om meer rust in gezinnen te brengen. Al snel bleek dat de vraag naar hulp veel groter was dan Marijke in haar eentje kon bieden.
Sinds eind 2021 versterkt kinderslaapcoach en onrustdeskundige Anneke, Bureau van slaap.
Anneke begeleidt kindjes tot 10 jaar. Door haar jarenlange ervaring als pedagogisch coach binnen de kinderopvang en specifiek haar expertise op het gebied van dreumesen en peuters, is Anneke een zeer waardevolle aanvulling!

Sinds begin 2022 versterkt
Patricia het team. Patricia heeft een Bachelor Psychologie en een PABO- achtergrond. Ook is zij kinderslaapcoach & onrustdeskundige en heeft door de jaren heen veel gezinnen met baby's geholpen. Ook is zij kindervoedingscoach, wat een geweldige toegevoegde waarde voor ouders is. Alle drie zijn we kinderslaapcoach en kunnen we jou als ouder allemaal even goed helpen. En met allemaal onze eigen expertise vormen we een hecht team. 


Het voordeel van een team zijn, is dat we veel samen sparren, kennis delen en dat is van grote waarde voor jou als ouder. Daarnaast hebben we nog en heel
netwerk aan professionals, zoals lactatiekundigen, orthopedagogen, kinderartsen, kinderfysio's, trauma experts en kinderdiëtisten door de jaren heen om ons heen verzameld.

IMG_7008.jpeg
IMG_6897.jpeg

Met als doel om jou als ouder optimaal te kunnen begeleiden en van de meest actuele kennis te voorzien. Alledrie hebben we begin 2020 met succes de opleiding tot Droomritme coach afgerond. Maar omdat we het belangrijk vinden om jou van de meest actuele (wetenschappelijke) informatie te blijven voorzien, scholen wij ons continue bij. We volgen opleidingen, congressen en volgen de wetenschap en ontwikkelingen over slaap op de voet.

Jouw kindje beter laten slapen reikt verder dan slaap. Daarom volgen wij ook opleidingen, cursussen en webinars op bijvoorbeeld het gebied van voeding, newborns, prikkelverwerking en motorische ontwikkeling. We zijn enorm gepassioneerd om meer (nacht)rust in gezinnen te brengen. Kenmerkend is onze daadkracht, maar alles doen we met een bijzonder
liefdevolle aanpak. We zijn experts op het gebied van slaap, maar ook alledrie moeder (van in het verleden) slechte slapende kindjes. Ervaringsdeskundigen dus.

We hebben al honderden gezinnen succesvol geholpen.
We hopen snel kennis met je te kunnen maken.

Liefs, Anneke, Patricia & Marijke
team Bureau van slaap

bottom of page