Blog& review: Marisa: eerlijke Insta mama @gedachtenvaneenmama


Onlangs mocht ik een gezinnetje begeleiden, waarbij dochtertje van 9 maanden een slechte slaper was. Overdag alleen maar korte slaapjes van 20 minuten, waarbij ouders ook wel een uur naast haar moeste zitten. Altijd onderbroken nachten en ze wilde ook niet in haar eigen bedje slapen.

Maar het doel is bereikt! Door de tomeloze inzet van ouders slaapt dit meisje nu door, in eigen bedje en kan ze ook zelf in slaap vallen. Dankbaar dat ik van dit gezinnetje het vertrouwen heb gekregen om ze te mogen begeleiden. Trots op het doorzettingsvermogen en het vertrouwen in de liefdevolle aanpak. Moeder Marisa schreef er een mooie post over op Instagram @gedachtenvaneenmama.
89 keer bekeken0 reacties
Ik ben Marijke Smeding en gecertificeerd kinderslaapcoach voor kindjes van 0-4 jaar. Ik ben bezig met een Master om binnenkort ook kindjes tot 10 jaar te kunnen begeleiden.
 
Trotse moeder ben ik van 2 kinderen en naast slaapexpert ook ervaringsdeskundige. 
Ik werk volgens de gerenommeerde Droomritme-methodiek; door overkoepelend te kijken wat het lekker slapen in de weg staat en dat bij de oorzaak aan te pakken, kan ik het slaapgedrag van 95% van de kinderen duurzaam verbeteren. Zonder huilen!
  • Instagram

Volg me op Instagram

voor GRATIS tips

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

©2019 Bureau van slaap |  Disclaimer & cookies Algemene voorwaarden  |   Privacy beleid