Blog: is een slaapcoach de investering waard?


Onlangs heeft Lea een traject gevolgd bij mij voor hun zoontje Julan. Ondanks dat ze graag verbetering wilden in het slaapgedrag van hun zoontje, is een traject ook een hoop geld. En als het werkt is dat het wel waard, maar welke garanties krijg je?


Lea @lieve.julan schreef er een blog over. Benieuwd naar de resultaten van hun zoontje en of zij vindt dat het traject de investering waard is?


Hieronder het artikel:
Ben jij benieuwd wat ik specifiek voor jouw kindje kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.


Lieve groetjes, Marijke

06 15046636

marijke@bureauvanslaap.nl

71 keer bekeken0 reacties
Ik ben Marijke Smeding en gecertificeerd kinderslaapcoach voor kindjes van 0-4 jaar. Ik ben bezig met een Master om binnenkort ook kindjes tot 10 jaar te kunnen begeleiden.
 
Trotse moeder ben ik van 2 kinderen en naast slaapexpert ook ervaringsdeskundige. 
Ik werk volgens de gerenommeerde Droomritme-methodiek; door overkoepelend te kijken wat het lekker slapen in de weg staat en dat bij de oorzaak aan te pakken, kan ik het slaapgedrag van 95% van de kinderen duurzaam verbeteren. Zonder huilen!
  • Instagram

Volg me op Instagram

voor GRATIS tips

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

©2019 Bureau van slaap |  Disclaimer & cookies Algemene voorwaarden  |   Privacy beleid