F.A.Q.

1.Is het echt zonder laten huilen?

Ja! De methode heeft veel aandacht voor hechting, responsiviteit, de ontwikkeling (en mogelijkheden) van je kleintje én praktische haalbaarheid. Een traject bestaat uit kleine stappen, veel liefde en zonder je kindje te laten uithuilen. De methode is liefdevol omdat je bij je kindje blijft en zo je kindje geborgenheid biedt.

2.Is succes gegarandeerd?

De kans van slagen hangt vooral af van een aantal essentiële factoren, o.a. ben je als ouder klaar voor verandering en ben je bereid om consequent het slaapplan uit te voeren? Lig je als ouders op 1 lijn en is de draagkracht groot genoeg? Motivatie en consequent uitvoeren dus!

 

3.Hoe gaat een traject in zijn werk? 

Hoe ik werk, kun je uitgebreid lezen in mijn werkwijze

4.Vanaf welke leeftijd kan Bureau van slaap je helpen?

De Droomritme Methode is een liefdevolle aanpak waarmee slaap overkoepelend wordt benaderd. De methode is geschikt voor alle kleintjes van 8 weken tot 4 jaar. Het is geen slaaptraining, juist omdat responsiviteit en hechting voorop staan wordt gewerkt met slaapvorming. Met respect voor baby's biologische ritmen en mogelijkheden. Dit betekent dat op diverse leeftijden diverse opties zijn.

Ik ben Marijke Smeding en gecertificeerd kinderslaapcoach voor kindjes van 0-4 jaar. Ik ben bezig met een Master om binnenkort ook kindjes tot 10 jaar te kunnen begeleiden.
 
Trotse moeder ben ik van 2 kinderen en naast slaapexpert ook ervaringsdeskundige. 
Ik werk volgens de gerenommeerde Droomritme-methodiek; door overkoepelend te kijken wat het lekker slapen in de weg staat en dat bij de oorzaak aan te pakken, kan ik het slaapgedrag van 95% van de kinderen duurzaam verbeteren. Zonder huilen!
  • Instagram

Volg me op Instagram

voor GRATIS tips

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

©2019 Bureau van slaap |  Disclaimer & cookies Algemene voorwaarden  |   Privacy beleid