top of page

Informatie en voorbereiding voor het consult

Bedankt voor het vertrouwen dat Bureau van slaap je mag gaan helpen bij het slaapgedrag van je kindje.

 

Newborn consult

Heb je een NEWBORN consult geboekt? Vul dan aub voorafgaand aan je gesprek dit digitale intakeformulier in. Vul dit zo eerlijk en uitgebreid mogelijk in. Sommige vragen lijken niet van belang, maar probeer ze toch te beantwoorden. Hoe completer hij is ingevuld, hoe beter we een analyse kunnen maken. Let er aub op dat je het formulier tussentijds niet kan opslaan voor later gebruik. Indien je de browser open laat staan, kun je er wel op een later tijdstip nog aan werken. Je hoeft verder geen dagbokje met activiteiten bij te houden.

Traject met begeleiding of slaapadvies PLUS

Heb je een traject met begeleiding of een slaapadvies PLUS geboekt? Dan ontvang je hierbij een link naar het digitale intake-formulier voor baby's. Heb je een dreumes of peuter, dan mag je dit digitale intake-formulier gebruiken voor dreumes en peuters invullen. Vul dit zo eerlijk en uitgebreid mogelijk in. Sommige vragen lijken niet van belang, maar probeer ze toch te beantwoorden. Hoe completer hij is ingevuld, hoe beter we een analyse kunnen maken. Let er aub op dat je het formulier tussentijds niet kan opslaan voor later gebruik. Indien je de browser open laat staan, kun je er wel op een later tijdstip nog aan werken. Maar het advies is eigenlijk om er tijd voor vrij te maken en hem zorgvuldig in te vullen (duurt ongeveer 45 minuten).

Ook willen wij je vragen 2 dagen een zogenoemde daglog van 2x24 uur (zie dit document) bij te houden; een soort dagboekje met álle activiteiten en bijbehorende tijdstippen van slapen, eten en andere activiteiten van je kindje. Deze kun je mailen naar marijke@bureauvanslaap.nl (als je een consult hebt bij Marijke) of naar anneke@bureauvanslaap.nl (als je een consult hebt bij Anneke) of naar patricia@bureauvanslaap.nl (als je een consult hebt bij Patricia).

 

Daglog formulier

Aan de hand van het intake-formulier en de daglogs kunnen wij een goede analyse van het slaapgedrag maken. Zodra wij alles retour hebben, neem we alles uitgebreid door. Mochten wij nog vragen of onduidelijkheden hebben, dan nemen we contact met je op. We voegen hierbij ook nog een toestemmingsformulier en een privacyverklaring toe. De trajectvoorwaarden staan hieronder beschreven. Bureau van slaap heeft namelijk jullie akkoord nodig om voor jullie een traject te kunnen starten. Voor alle drie kunnen jullie akkoord geven in het intake- formulier door 'ja' aan te vinken. We hoeven dus niets retour te krijgen via de e-mail.

Goed om te weten (trajectvoorwaarden):

√ Zodra het intake-formulier (en de daglogs als je een traject met begeleiding of slaapadvies PLUS hebt) binnen zijn, maken we een analyse en stappenplan. Bij vragen, nemen we contact op;

 

√ Wij kunnen je als kinderslaapcoaches helpen op het gebied van slapen, maar wij zijn geen therapeut, arts, pedagoog of kinderpsycholoog. We verhelpen geen ziektes of afwijkingen van welke aard dan ook. Raadpleeg dus altijd een arts bij medische problemen.

 

√ Er is geen garantie op succes. Daarvoor spelen er teveel variabelen (zoals draagkracht, beide ouders op 1 lijn, mate van consequent zijn & medische achtergrond) mee. Wat er uit het advies komt en wat je daarmee doet is aan jou. Uiteraard krijg je een uitgebreid (door Marijke, Anneke of Patricia geschreven) slaapplan, analyse en coaching en is de methode bewezen effectief.

 

+ Hierbij een link naar het consult met Marijke. Heb je een consult met Patricia , dan deze link en bij een consult met Anneke, dan kan je deze link gebruiken. In het consult bespreken we de analyse en stappenplan en al jullie vragen.

 

+Heb je een traject? Dan mailen we je de analyse , het stappenplan en alle benodigde handvatten en ritmes direct na het videobel gesprek. In de weken daarna krijg je de begeleiding zoals je dat geboekt hebt.

 

+ Je ontvangt een link naar het ouderportaal met een wachtwoord tijdens het videobel gesprek. Hier heb je 6 maanden toegang tot.

Traject met begeleiding:

Een traject heeft in principe een looptijd van 4 weken, waarin planbespreking, coaching per WhatsApp en de follow up plaatsvindt. Whatsapp begeleiding betekent 1-2 keer per week je vragen stellen. Wij geven op onze werkdagen in principe dezelfde dag antwoord( 1 x per dag).

We zijn flexibel in geval van bijvoorbeeld ziekte van een kindje. Coaching en follow up dient wel binnen 3 maanden na ingang van het traject ingepland te worden, daarna vervalt de coaching.

 

Slaapadvies PLUS: Jullie hebben nadien nog 1x de mogelijkheid om een vraag te stellen via WhatsApp of per e-mail.

 

Mocht je tijdens of na het traject nog behoefte hebben aan extra coaching, dan kun je dit altijd hier bijboeken.

Graag zien we uiterlijk 24 uur voorafgaand aan het consult  het intake- formulier (wordt automatisch verstuurd na invullen) en de daglogs van 2 dagen via de mail retour. Heb je een consult bij Anneke: anneke@bureauvanslaap.nl, of bij Patricia: patricia@bureauvanslaap.nl of naar Marijke: marijke@bureauvanslaap.nl

We kijken er naar uit om samen met jullie, met jullie kindje aan de slag te gaan!

 

Lieve groet,

 

Bureau van slaap

Anneke, Patricia & Marijke

06 15 04 66 36

info@bureauvanslaap.nl

www.bureauvanslaap.nl

bottom of page