Informatie en voorbereiding voor het traject

Bedankt voor het vertrouwen dat Bureau van slaap je mag gaan helpen bij het slaapgedrag van je kindje.

 

Heb je een traject basis of compleet geboekt? Dan ontvang je hierbij een link naar het digitale intake-formulier.

Voor het PEUTERPROGRAMMA kan je dit digitale intake-formulier gebruiken. Vul dit zo eerlijk en uitgebreid mogelijk in. Sommige vragen lijken niet van belang, maar probeer ze toch te beantwoorden. Hoe completer hij is ingevuld, hoe beter we een analyse kunnen maken. Let er aub op dat je het formulier tussentijds niet kan opslaan voor later gebruik. Indien je de browser open laat staan, kun je er wel op een later tijdstip nog aan werken. Maar het advies is eigenlijk om er tijd voor vrij te maken en hem zorgvuldig in te vullen (duurt ongeveer 45 minuten).

 

Ook willen wij je vragen 2 dagen een zogenoemde daglog van 2x24 uur (zie dit document) bij te houden; een soort dagboekje met álle activiteiten en bijbehorende tijdstippen van slapen, eten en andere activiteiten van je kindje. Deze kun je mailen naar marijke@bureauvanslaap.nl (als je een consult hebt bij Marijke) of naar eva@bureauvanslaap.nl (als je een consult hebt bij Eva).

 

Daglog formulier

Aan de hand van het intake-formulier en de daglogs kunnen wij een goede analyse van het slaapgedrag maken. Zodra wij alles retour hebben, neem we alles uitgebreid door. Mochten wij nog vragen of onduidelijkheden hebben, dan nemen we contact met je op. We voegen hierbij ook nog een toestemmingsformulier en een privacyverklaring toe. De trajectvoorwaarden staan hieronder beschreven. Bureau van slaap heeft namelijk jullie akkoord nodig om voor jullie een traject te kunnen starten. Voor alle drie kunnen jullie akkoord geven in het intake- formulier door 'ja' aan te vinken. We hoeven dus niets retour te krijgen via de e-mail.

Goed om te weten (trajectvoorwaarden):

√ Zodra het intake-formulier en de daglogs binnen zijn, maken we een analyse en stappenplan. Bij vragen, nemen we contact op;

 

√ Wij kunnen je als kinderslaapcoaches helpen op het gebied van slapen, maar wij zijn geen therapeut, arts, pedagoog of kinderpsycholoog. We verhelpen geen ziektes of afwijkingen van welke aard dan ook. Raadpleeg dus altijd een arts bij medische problemen.

 

√ Er is geen garantie op succes. Daarvoor spelen er teveel variabelen (zoals draagkracht, beide ouders op 1 lijn, mate van consequent zijn & medische achtergrond) mee. Wat er uit het advies komt en wat je daarmee doet is aan jou. Uiteraard krijg je een uitgebreid (door Marijke of Eva geschreven) slaapplan, analyse en coaching en is de methode bewezen effectief.

 

Het traject:

Een traject houdt het volgende in:

 

+ Je houdt 2 x 24 uur aan alle activiteiten van slapen, eten en uitjes bij (zie dit Word document). En je vult de intake in (zie link in deze mail).

 

+ Daar maakt Eva of Marijke (dit weet je vantevoren) dan een uitgebreide analyse van en dat bespreken we in het videobel consult van een uur op de door jullie gereserveerde datum.

+ Hierbij een link naar het consult met Marijke. Heb je een consult met Eva, dan kan je deze link gebruiken. In het consult bespreken we de analyse en stappenplan en al jullie vragen.

 

+Daarna mailen we je de analyse, het stappenplan en alle benodigde handvatten en ritmes. In de weken daarna krijg je de begeleiding naarmate je dat geboekt hebt.

 

Traject BASIS: In de 3 weken die volgen hebben jullie nog 1x de mogelijkheid om je vragen via een videobel gesprek van 20 minuten te stellen, zodat we nog wat handvatten kunnen geven of kunnen bijsturen. Ook begeleiden we je, als die behoefte er vanuit jullie is,  in de eerste week m.b.v. support via WhatsApp. Dat betekent dat je bij vragen een WhatsApp kan sturen (maximaal 3x in die eerste week tijdens kantooruren).

 

Traject COMPLEET: In de 4 (uitlopend naar 6) weken die volgen hebben we 3 keer een (video-) belafspraak om de voortgang te bespreken (max. 90 minuten totaal aan coaching) en kunnen we je bijsturen & vragen beantwoorden. Ook begeleiden we je, als die behoefte er vanuit jullie is, in de eerste week m.b.v. support via WhatsApp. Dat betekent dat je bij vragen een WhatsApp kan sturen (maximaal 3x in die eerste week tijdens kantooruren). Ook mag je 1x per week via WhatsApp kort je vragen stellen.

PEUTERPROGRAMMA: In de 4 weken die volgen hebben we nog 2 x een (video-) belafspraak om de voortgang te bespreken (max. 40 minuten aan coaching) en kunnen we je bijsturen & vragen beantwoorden.

 

Mocht je tijdens of na het traject nog behoefte hebben aan extra coaching, dan kun je dit altijd hier bijboeken.

Graag zien we uiterlijk op de maandag voorafgaand aan het consult voor 10:00 uur het intake- formulier (wordt automatisch verstuurd na invullen) en de daglogs van 2 dagen via de mail retour. Heb je een consult bij Eva: eva@bureauvanslaap.nl of naar Marijke: marijke@bureauvanslaap.nl

We kijken er naar uit om samen met jullie, met jullie kindje aan de slag te gaan!

 

Lieve groet,

 

Bureau van slaap

Eva & Marijke

06 15 04 66 36

marijke@bureauvanslaap.nl

eva@bureauvanslaap.nl

www.bureauvanslaap.nl