Informatie en voorbereiding voor het consult

Bedankt voor het vertrouwen dat Bureau van slaap je mag gaan helpen bij het slaapgedrag van je kindje.

 

Heb je een traject met begeleiding of het slaapadvies PLUS geboekt? Dan ontvang je hierbij een link naar het digitale intake-formulier voor baby's en je dit digitale intake-formulier gebruiken voor dreumes en peuters. Vul dit zo eerlijk en uitgebreid mogelijk in. Sommige vragen lijken niet van belang, maar probeer ze toch te beantwoorden. Hoe completer hij is ingevuld, hoe beter we een analyse kunnen maken. Let er aub op dat je het formulier tussentijds niet kan opslaan voor later gebruik. Indien je de browser open laat staan, kun je er wel op een later tijdstip nog aan werken. Maar het advies is eigenlijk om er tijd voor vrij te maken en hem zorgvuldig in te vullen (duurt ongeveer 45 minuten).

 

Ook willen wij je vragen 2 dagen een zogenoemde daglog van 2x24 uur (zie dit document) bij te houden; een soort dagboekje met álle activiteiten en bijbehorende tijdstippen van slapen, eten en andere activiteiten van je kindje. Deze kun je mailen naar marijke@bureauvanslaap.nl (als je een consult hebt bij Marijke) of naar eva@bureauvanslaap.nl (als je een consult hebt bij Eva) of naar anneke@bureauvanslaap.nl (als je een consult hebt bij Anneke) of naar patricia@bureauvanslaap.nl (als je een consult hebt bij Patricia).

 

Daglog formulier

Aan de hand van het intake-formulier en de daglogs kunnen wij een goede analyse van het slaapgedrag maken. Zodra wij alles retour hebben, neem we alles uitgebreid door. Mochten wij nog vragen of onduidelijkheden hebben, dan nemen we contact met je op. We voegen hierbij ook nog een toestemmingsformulier en een privacyverklaring toe. De trajectvoorwaarden staan hieronder beschreven. Bureau van slaap heeft namelijk jullie akkoord nodig om voor jullie een traject te kunnen starten. Voor alle drie kunnen jullie akkoord geven in het intake- formulier door 'ja' aan te vinken. We hoeven dus niets retour te krijgen via de e-mail.

Goed om te weten (trajectvoorwaarden):

√ Zodra het intake-formulier en de daglogs binnen zijn, maken we een analyse en stappenplan. Bij vragen, nemen we contact op;

 

√ Wij kunnen je als kinderslaapcoaches helpen op het gebied van slapen, maar wij zijn geen therapeut, arts, pedagoog of kinderpsycholoog. We verhelpen geen ziektes of afwijkingen van welke aard dan ook. Raadpleeg dus altijd een arts bij medische problemen.

 

√ Er is geen garantie op succes. Daarvoor spelen er teveel variabelen (zoals draagkracht, beide ouders op 1 lijn, mate van consequent zijn & medische achtergrond) mee. Wat er uit het advies komt en wat je daarmee doet is aan jou. Uiteraard krijg je een uitgebreid (door Marijke, Anneke, Patricia of Eva geschreven) slaapplan, analyse en coaching en is de methode bewezen effectief.

 

De voorbereiding: Het traject met begeleiding, peuterprogramma of slaapadvies PLUS.

 

+ Je houdt 2 x 24 uur aan alle activiteiten van slapen, eten en uitjes bij (zie dit Word document).

 

+ Je vult de intake in (zie link in deze mail).

 

+ Daar maakt diegene waar je het consult geboekt hebt dan een analyse van en dat bespreken we in het videobel consult op de door jullie gereserveerde datum.

+ Hierbij een link naar het consult met Marijke. Heb je een consult met Patricia , dan deze link en bij een consult met Anneke, dan kan je deze link gebruiken. In het consult bespreken we de analyse en stappenplan en al jullie vragen.

 

+Heb je een traject? Dan mailen we je de analyse , het stappenplan en alle benodigde handvatten en ritmes direct na het videobel gesprek. In de weken daarna krijg je de begeleiding naarmate je dat geboekt hebt.

 

+ Je ontvangt een link naar het ouderportaal met een wachtwoord tijdens het videobel gesprek

Traject met begeleiding: In de 3 weken die volgen hebben jullie nog 1x de mogelijkheid om je vragen via een videobel gesprek van 20 minuten te stellen, zodat we nog wat handvatten kunnen geven of kunnen bijsturen. Ook begeleiden we jullie, als die behoefte er vanuit jullie is, in de eerste week m.b.v. support via WhatsApp. Dat betekent dat je bij vragen een WhatsApp kan sturen (maximaal 5x in die eerste week tijdens kantooruren).

 

Slaapadvies PLUS: Jullie hebben nadien nog 1x de mogelijkheid om een vraag te stellen via WhatsApp of per e-mail.

PEUTERPROGRAMMA: In de 4 weken die volgen hebben we nog 1 x een (video-) belafspraak om de voortgang te bespreken (max. 20 minuten aan coaching) en kunnen we je bijsturen & vragen beantwoorden. Ook mag je gedurende 4 weken lang wekelijks een Whatsapp bericht sturen met vragen ( 1x p.w.)

 

Mocht je tijdens of na het traject nog behoefte hebben aan extra coaching, dan kun je dit altijd hier bijboeken.

Graag zien we uiterlijk op de maandag voorafgaand aan het consult voor 10:00 uur het intake- formulier (wordt automatisch verstuurd na invullen) en de daglogs van 2 dagen via de mail retour. Heb je een consult bij Anneke: anneke@bureauvanslaap.nl, of bij Patricia: patricia@bureauvanslaap.nl of naar Marijke: marijke@bureauvanslaap.nl

We kijken er naar uit om samen met jullie, met jullie kindje aan de slag te gaan!

 

Lieve groet,

 

Bureau van slaap

Anneke, Patricia & Marijke

06 15 04 66 36

info@bureauvanslaap.nl

www.bureauvanslaap.nl