top of page

Informatie en voorbereiding voor het consult

Bedankt voor het vertrouwen dat Bureau van slaap je mag gaan helpen bij het slaapgedrag van je kindje.

 

Newborn consult

Heb je een NEWBORN consult geboekt? Vul dan aub voorafgaand aan je gesprek dit digitale intakeformulier in. Vul dit zo eerlijk en uitgebreid mogelijk in. Sommige vragen lijken niet van belang, maar probeer ze toch te beantwoorden. Hoe completer hij is ingevuld, hoe beter we een analyse kunnen maken. Let er aub op dat je het formulier tussentijds niet kan opslaan voor later gebruik. Indien je de browser open laat staan, kun je er wel op een later tijdstip nog aan werken. Je hoeft verder geen dagbokje met activiteiten bij te houden.

Slaapadvies PLUS tot 4 jaar oud

Heb je een slaapadvies PLUS geboekt voor een kindje tot 4 jaar oud? Dan ontvang je hierbij een link naar het digitale intake-formulier voor baby's. Heb je een dreumes of peuter, dan mag je dit digitale intake-formulier gebruiken voor dreumes en peuters invullen. Vul dit zo eerlijk en uitgebreid mogelijk in. Sommige vragen lijken niet van belang, maar probeer ze toch te beantwoorden. Hoe completer hij is ingevuld, hoe beter we een analyse kunnen maken. Let er aub op dat je het formulier tussentijds niet kan opslaan voor later gebruik. Indien je de browser open laat staan, kun je er wel op een later tijdstip nog aan werken. Maar het advies is eigenlijk om er tijd voor vrij te maken en hem zorgvuldig in te vullen (duurt ongeveer 45 minuten).

Ook willen wij je vragen 2 dagen een zogenoemde daglog van 2x24 uur (zie dit document) bij te houden; een soort dagboekje met álle activiteiten en bijbehorende tijdstippen van slapen, eten en andere activiteiten van je kindje. Deze kun je mailen naar marijke@bureauvanslaap.nl (als je een consult hebt bij Marijke) of naar anneke@bureauvanslaap.nl (als je een consult hebt bij Anneke), naar wendy@bureauvanslaap.nl (als je een consult hebt met Wendy) of naar patricia@bureauvanslaap.nl (als je een consult hebt bij Patricia).

Daglog formulier

Aan de hand van het intake-formulier en de daglogs kunnen wij een goede analyse van het slaapgedrag maken. Zodra wij alles retour hebben, neem we alles uitgebreid door. Mochten wij nog vragen of onduidelijkheden hebben, dan nemen we contact met je op. We voegen hierbij ook nog een toestemmingsformulier en een privacyverklaring toe. De trajectvoorwaarden staan hieronder beschreven. Bureau van slaap heeft namelijk jullie akkoord nodig om voor jullie een traject te kunnen starten. Voor alle drie kunnen jullie akkoord geven in het intake- formulier door 'ja' aan te vinken. We hoeven dus niets retour te krijgen via de e-mail.

Traject met begeleiding of slaapadvies PLUS 4-10 jaar oud

Is jouw kindje tussen de 4 en 10 jaar oud? En heb je een traject met begeleiding of een slaapadvies PLUS geboekt? Dan ontvang je hierbij een link naar het digitale intake-formulie. Vul dit zo eerlijk en uitgebreid mogelijk in. Sommige vragen lijken niet van belang, maar probeer ze toch te beantwoorden. Hoe completer hij is ingevuld, hoe beter we een analyse kunnen maken. Let er aub op dat je het formulier tussentijds niet kan opslaan voor later gebruik. Indien je de browser open laat staan, kun je er wel op een later tijdstip nog aan werken. Maar het advies is eigenlijk om er tijd voor vrij te maken en hem zorgvuldig in te vullen (duurt ongeveer 45 minuten).

Ook willen wij je vragen een zogenoemde daglog bij te houden(zie dit document); In deze log zet je uiteen hoe de dagen van je kind eruit zien. 

Wat is belangrijk?

  • Beschrijf hoe laat het opstond, wat het humeur was van je kind, hoe dat verliep het aankleden ed, wat het heeft ontbeten. 

  • Beschrijf alle activiteiten. Wat doet je kind op een dag? Wanneer? Vraag eventueel ook aan de BSO/opvang dit voor jullie bij te houden. 

  • Beschrijf de avond. Hoe laat eten jullie? Wat deed je kind na het eten? Voor het bedtijdritueel, hoe verliep het bedtijdritueel? 

  • Noteer ook wisselingen in het humeur. Dus is je kind aan het zeuren om 16.00 uur? Of heeft het honger? Ruzie met broertje en zusje? Zet het neer en wees zo uitgebreid mogelijk. 

  • Het fijnste is om een compleet beeld te hebben van de week. Kies daarom 2 dagen (als de week er ongeveer hetzelfde eruit ziet. Dan het liefste een doordeweekse dag en een weekenddag) of 3 dagen (als je kind ook naar de BSO oid gaat. Dan kies je voor een BSO dag, gewone schooldag en een weekenddag)

 

Kortom wees zo uitgebreid mogelijk! Vooral bij oudere kinderen zijn kleine details belangrijk om een goede analyse te kunnen doen. 

Graag zien we uiterlijk 24 uur voorafgaand aan het consult  het intake- formulier (wordt automatisch verstuurd na invullen) en de daglogs van 2 dagen via de mail retour. Dat mag je dus sturen naar anneke@bureauvanslaap.nl

 

Goed om te weten (trajectvoorwaarden):

√ Zodra het intake-formulier en de daglogs binnen zijn, maken we een analyse en stappenplan. Bij vragen, nemen we contact op;

 

√ Wij kunnen je als kinderslaapcoaches helpen op het gebied van slapen, maar wij zijn geen therapeut, arts, pedagoog of kinderpsycholoog. We verhelpen geen ziektes of afwijkingen van welke aard dan ook. Raadpleeg dus altijd een arts bij medische problemen.

 

√ Er is geen garantie op succes. Daarvoor spelen er teveel variabelen (zoals draagkracht, beide ouders op 1 lijn, mate van consequent zijn & medische achtergrond) mee. Wat er uit het advies komt en wat je daarmee doet is aan jou. Uiteraard bespreken we tijdens het videobelgesprek ons onderbouwde plan en de persoonlijke analyse en is de methode bewezen effectief.

 

+ Hierbij de links naar het videobelgesprek: 

Met Anneke, klik hier 
Met Wendy, klik hier
Met Patricia, klik hier
Met Marijke, klik hier 

In het videobelconsult bespreken we de analyse en stappenplan en al jullie vragen.

 

+ Je ontvangt een link naar het ouderportaal met een wachtwoord na afloop van het videobel gesprek. Hier heb je 6 maanden toegang tot.

+ Jullie hebben nadien nog 2x de mogelijkheid tot het stellen van vragen via WhatsApp of per e-mail.

 

Mocht je tijdens of na het traject nog behoefte hebben aan extra coaching, dan kun je dit altijd hier bijboeken.

Graag zien we uiterlijk 24 uur voorafgaand aan het consult  het intake- formulier (wordt automatisch verstuurd na invullen) en de daglogs van 2 dagen via de mail retour. Heb je een consult bij Anneke: anneke@bureauvanslaap.nl, of bij Patricia: patricia@bureauvanslaap.nl, of bij Wendy: wendy@bureauvanslaap.nl of naar Marijke: marijke@bureauvanslaap.nl

We kijken er naar uit om samen met jullie, met jullie kindje aan de slag te gaan!

 

Lieve groet,

 

Bureau van slaap

Anneke, Patricia, Wendy & Marijke

06 15 04 66 36

info@bureauvanslaap.nl

www.bureauvanslaap.nl

bottom of page