Werkwijze

Wil je graag dat ik je help bij het oplossen van het slaapprobleem van je kindje? 

 

1. Je kan mij mailen, bellen of een consult boeken via mijn website. Wil je graag eerst nog even overleggen welk pakket het best bij jou past, of heb je nog andere vragen? Uiteraard kun je altijd een GRATIS en VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek inplannen met mij.

2. Gaan we een samenwerking aan, dan stuur ik je digitaal een uitgebreid intake formulier.

Vul deze zo volledig mogelijk in. Dan krijg ik een compleet beeld van jullie kleintje en de problemen die er spelen.

3. Afhankelijk van je gekozen pakket nemen we de intake telefonisch of tijdens een huisbezoek door. Eventuele onduidelijkheden of aanvullingen zijn zo makkelijk toegevoegd. Voordeel van een huisbezoek is ook dat ik een nóg beter beeld krijg van jullie als gezin.

4. Op de afgesproken datum lever ik je een grondige analyse van het slaapgedrag van je kindje inclusief een - op maat gemaakt- & -duurzaam- slaapplan dat uitgaat van jouw kindjes natuurlijke ritme, leeftijd, ontwikkeling en wat bij jou als ouder past.

 

 

 

 

 

 

Ik geef je handvatten en adviezen en ik maak een uitgebreid stappenplan om te volgen en antwoord op al je vragen over je kindje. 

5. Wanneer je dit rustig gelezen hebt, nemen we telefonisch het plan door en kan ik eventuele onduidelijkheden of vragen nog beantwoorden.

6. Aan de slag! Je gekozen pakket bepaalt de mate van begeleiding. Het plan biedt voldoende handvatten  om zelfstandig aan de slag te gaan.  Afhankelijk van de frequentie die je prettig vindt, begeleid ik je gedurende het traject om je te ondersteunen, tussentijds bij te sturen en je vragen te beantwoorden.

7. Na 3 of 4 weken evalueren we uitgebreid en krijg je voldoende documentatie om ook toekomstbestendig te zijn. Indien gewenst kan je altijd nog extra coaching bijboeken binnen 3 maanden tegen gereduceerd tarief.

Ik ben Marijke Smeding en gecertificeerd kinderslaapcoach voor kindjes van 0-4 jaar. Ik ben bezig met een Master om binnenkort ook kindjes tot 10 jaar te kunnen begeleiden.
 
Trotse moeder ben ik van 2 kinderen en naast slaapexpert ook ervaringsdeskundige. 
Ik werk volgens de gerenommeerde Droomritme-methodiek; door overkoepelend te kijken wat het lekker slapen in de weg staat en dat bij de oorzaak aan te pakken, kan ik het slaapgedrag van 95% van de kinderen duurzaam verbeteren. Zonder huilen!
  • Instagram

Volg me op Instagram

voor GRATIS tips

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

©2019 Bureau van slaap |  Disclaimer & cookies Algemene voorwaarden  |   Privacy beleid