top of page

Samenwerkingen

Ouders meer (nacht)rust in hun gezin brengen, dat gaat verder dan een slaapconsult en een coachingstraject.

Daarom zoeken wij continue naar waardevolle samenwerkingen met professionals om ouders een full- service pakket te kunnen bieden.

Ben je zelf een professional en zie je waarde in een samenwerking met ons? Stuur dan een berichtje om een kop koffie te drinken en te sparren. Leuk! Graag!

samenwerking-met-bureau-van-slaap.jpg

Liefdevol Opvoeden biedt ondersteuning in de opvoeding van jouw kindje. Soms lopen er gewoon wat dingen niet zo lekker, voel je je bijvoorbeeld veel schuldig, of heb je het idee dat het anders kan?
Last van woede uitbarstingen en veel verdriet bij je kindje? Celine -gezins- en opvoedcoach / Pedagogisch coach- komt met alle liefde langs coacht op een oplossingsgerichte manier. Samen op zoek naar de juiste weg!

Ieder kind verdient tenslotte een liefdevolle opvoeding! En iedere ouder verdient de juiste handvatten, want je hoeft geen grote problemen te hebben om opvoedondersteuning aan te vragen. Gun jezelf en je gezin die handvatten! Je leeft tenslotte maar één keer, dit is geen generale repetitie voor het leven dat straks begint, néé dit is het!

samenwerking-met-bureau-van-slaap.jpg

Womboo® buidelshirt: Het baby buidelshirt voor man en vrouw. Jouw baby dragen zonder ingewikkelde knopen of moeilijke kliksystemen? Dat kan met Womboo, hét comfortabele en makkelijke buidelshirt voor je baby. Womboo® Buidelshirt is de simpele en officiële babydrager voor in je kraamtijd, maar zeker ook erna. Want je kunt je baby veilig en ergonomisch bij je dragen totdat je baby 9 kilo is. En Womboo heeft nu ook het buidelshirt voor mannen.

 

De buidel zorgt voor een geborgen gevoel en de binnenkant is ventilerend voor een perfecte temperatuur regulatie. Als je borstvoeding geeft kun je als vrouw het shirt gewoon aanhouden want er is een voedingstop in verwerkt.

 

Tip: Womboo® Buidelshirt is ook ideaal als je baby reflux heeft of erg huilerig is.

 Bezoek www.womboo.nl of volg ze op Instagram!

samenwerking-met-bureau-van-slaap.jpg

Samen met Nanny Service Nederland bied ik de ideale oplossing voor meer nachtrust binnen een gezin; de combinatie van een slaapconsult + een nacht nanny voor 2-3 dagen per week. Dit betekent dat we én aan het slaapgedrag van je kindje werken en ondertussen wordt je in de nacht ontlast en neemt een betrouwbare en ervaren Nanny de zorg voor jullie kindje(s) over. Zo kunnen jullie als ouders in de nacht voldoende energie opdoen voor de dag.

Voor meer informatie neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

samenwerking-met-bureau-van-slaap.jpg

Ik werk in mijn praktijk nauw samen met Osteopathie Lindeman in Amsterdam. Remco Lindeman is gespecialiseerd in baby's en heeft een achtergrond als kinderfysiotherapeut.

bottom of page