Samenwerkingen

Ouders meer (nacht)rust in hun gezin brengen, dat gaat verder dan een slaapconsult en een coachingstraject.

Daarom zoek ik continue naar waardevolle samenwerkingen met professionals om ouders een full- service pakket te kunnen bieden.

‚Äč

Ben je zelf een professional en zie je waarde in een samenwerking met mij? Stuur dan een berichtje om een kop koffie te drinken en te sparren. Leuk! Graag!

Logo NSN (1).jpg

Samen met Nanny Service Nederland bied ik de ideale oplossing voor meer nachtrust binnen een gezin; de combinatie van een slaapconsult + een nacht nanny voor 2-3 dagen per week. Dit betekent dat we én aan het slaapgedrag van je kindje werken en ondertussen wordt je in de nacht ontlast en neemt een betrouwbare en ervaren Nanny de zorg voor jullie kindje(s) over. Zo kunnen jullie als ouders in de nacht voldoende energie opdoen voor de dag.

Voor meer informatie neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Schermafbeelding 2020-06-15 om 14.11.19.

De Boezemvriend is een concept store met een Winkel, Borstvoedingscentrum, Studio en Café waar je terecht kunt met al je vragen over borstvoeding en de periode daar omheen. 

2 keer per maand houd ik op vrijdag van 11:00-12:00 uur een GRATIS inloopspreekuur. Via de website kan je een gratis consult inplannen van 15 minuten om al je slaapvragen aan mij te stellen.

©2019 Bureau van slaap |  Disclaimer & cookies Algemene voorwaarden  |   Privacy beleid

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle