Samenwerkingen

Ouders meer (nacht)rust in hun gezin brengen, dat gaat verder dan een slaapconsult en een coachingstraject.

Daarom zoek ik continue naar waardevolle samenwerkingen met professionals om ouders een full- service pakket te kunnen bieden.

Ben je zelf een professional en zie je waarde in een samenwerking met mij? Stuur dan een berichtje om een kop koffie te drinken en te sparren. Leuk! Graag!

Schermafbeelding 2020-06-15 om 14.11.19.

De Boezemvriend is een concept store met een Winkel, Borstvoedingscentrum, Studio en Café waar je terecht kunt met al je vragen over borstvoeding en de periode daar omheen. 

2 keer per maand houd ik op vrijdag van 11:00-12:00 uur een GRATIS inloopspreekuur. Via de website kan je een gratis consult inplannen van 15 minuten om al je slaapvragen aan mij te stellen.

DSC04227logo.jpg

Womboo® buidelshirt: Het baby buidelshirt voor man en vrouw. Jouw baby dragen zonder ingewikkelde knopen of moeilijke kliksystemen? Dat kan met Womboo, hét comfortabele en makkelijke buidelshirt voor je baby. Womboo® Buidelshirt is de simpele en officiële babydrager voor in je kraamtijd, maar zeker ook erna. Want je kunt je baby veilig en ergonomisch bij je dragen totdat je baby 9 kilo is. En Womboo heeft nu ook het buidelshirt voor mannen.

 

Je hond uitlaten. Een boodschapje doen. De kids naar school brengen. Of even relaxen. Je doet Womboo® Buidelshirt aan als een normaal T-shirt. Super simpel dus. Je komt nooit meer handen tekort!

En aan alles is gedacht. De buidel zorgt voor een geborgen gevoel en de binnenkant is ventilerend voor een perfecte temperatuur regulatie. Als je borstvoeding geeft kun je als vrouw het shirt gewoon aanhouden want er is een voedingstop in verwerkt.

 

Tip: Womboo® Buidelshirt is ook ideaal als je baby reflux heeft of erg huilerig is.

Wil je meer informatie over Womboo buidelshirt man en/of Womboo buidelshirt vrouw? Bezoek dan even de website www.womboo.nl of volg ze op Instagram

Logo NSN (1).jpg

Samen met Nanny Service Nederland bied ik de ideale oplossing voor meer nachtrust binnen een gezin; de combinatie van een slaapconsult + een nacht nanny voor 2-3 dagen per week. Dit betekent dat we én aan het slaapgedrag van je kindje werken en ondertussen wordt je in de nacht ontlast en neemt een betrouwbare en ervaren Nanny de zorg voor jullie kindje(s) over. Zo kunnen jullie als ouders in de nacht voldoende energie opdoen voor de dag.

Voor meer informatie neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

De Kleine parade is een concept store met  een kinderkapper, café en ze organiseren events voor ouders & kinderen. Samen met Femme Amsterdam organiseren ze wekelijks een  Mommy Monday: Dé bijeenkomst voor vrouwen op zoek naar meer houvast in hun prille moederschap. Met wekelijks een ander thema. Ik ben als slaapdeskundige verbonden aan deze mooie samenwerking.

Tickets kun je boeken via de website.

Schermafbeelding 2020-10-05 om 21.55.04.

Ik werk in mijn praktijk nauw samen met Osteopathie Lindeman in Amsterdam. Remco Lindeman is gespecialiseerd in baby's en heeft een achtergrond als kinderfysiotherapeut.

Ken je Elaine van Jouwgeboorteavontuur al? Zij geeft super waardevolle Hypno Birthing cursussen waarbij je leert bevallen vanuit je eigen regie.

Daarnaast presenteert Elaine elke maandag en dinsdag een Insta Live Talkshow waarin ze deskundigen interviewt. Ik keer regelmatig terug als slaapdeskundige om alle tips en adviezen te geven over slaapvorming bij je kindje.

©2019 Bureau van slaap |  Disclaimer & cookies Algemene voorwaarden  |   Privacy beleid

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle