Over Eva

Ik ben Eva van der Laan, gecertificeerd kinderslaapcoach en onrustdeskundige. Ik heb twee prachtige kindjes en samen met manlief wonen we in Amsterdam-Noord.

Ik ben kinderslaapcoach geworden door mijn dochtertje Noor. Zij sliep de eerste maanden ontzettend slecht, huilde veel en we kwamen er vrij laat achter dat ze last had van verborgen reflux.

Ik weet dan ook goed hoe zwaar het is om nacht in, nacht uit, met een ontroostbaar kind te zitten. Ik was wanhopig en wist niet hoe ik mijn dochtertje kon helpen, ze huilde veel (en ik ook) en ik wilde haar niet ook nog eens laten uithuilen.

Ik had behoefte aan iemand die zaken in perspectief kon zetten en mij kon vertellen of ik überhaupt op de goede weg zat. Die mij door de moeilijke momenten heen kon slepen, maar ik wist niet waar te zoeken. Nu kan ik andere ouders daar wel mee helpen. Dat verschil kunnen maken in zo'n hectische, kwetsbare tijd, vind ik prachtig!

In 2020 heb ik de opleiding tot kinderslaapcoach en onrustdeskundige afgerond. De opleiding draait om de Droomritmemethode©; een methodiek die eerst inzoomt op de oorzaken van slecht slapen om vervolgens de slaapaanpak te bepalen. Pas dan creëer je een duurzame slaapbasis specifiek voor jouw kindje, wat zorgt voor meer (slaap)rust en regelmaat.

'Vanaf het eerste moment heeft Eva ons geweldig geholpen. Het was heel fijn om op haar kennis te varen en niet zelf te hoeven zoeken en blijven proberen. Ze heeft ons vertrouwen gegeven om het dagelijks ritme om te gooien en een peptalk als het nodig was.

-Bonny, moeder van Moos, 7 maanden.-

'Zonder Eva's geduld en tips hadden we het zeker niet gered en zou het zomaar kunnen dat we nog steeds om en om de nachten in onze dochter's kamer hadden doorgebracht! Heel veel dank! '

-Rogier, Papa van Fien, 12 wkn-

slaapcoach-baby-en-kind.jpg

Sinds 1 april 2021 versterk ik het team van Bureau van slaap. Ik help heel graag de rust weer terug te brengen in jullie gezinsleven en werk graag samen om jullie je vertrouwen in de slaaptoekomst van jullie hele gezin terug te geven!

Ik hoop je snel te ontmoeten,

Veel liefs, Eva