De methodiek

Begin 2020 heb ik met succes de opleiding tot kinderslaapcoach en onrustdeskundige afgerond. De opleiding draait om de Droomritmemethode©; door eerst in te zoomen op de oorzaak van slecht slapen kan de beste slaapaanpak bepaald worden. Pas dán creëer je een duurzame slaapbasis specifiek voor jouw kindje, wat zorgt voor meer (slaap)rust en regelmaat.

 

Droomritme werkt: duizenden ouders gingen je de afgelopen tien jaren al voor. De methodiek is ontwikkeld door Stephanie Molenaar; slaapdeskundige en auteur van inmiddels tien boeken. Zorgverleners hebben haar hierbij ondersteund. Ziekenhuizen, artsen, consulenten, osteopaten, lactatiedeskundigen en ook het Consultatiebureau raden deze methode aan. De methode is geschikt vanaf een paar weken oud tot 4 jaar. Het is een methodiek zonder je kindje te laten huilen en gericht op slaapvorming in plaats van slaaptraining.

Ik ben Marijke Smeding en gecertificeerd kinderslaapcoach voor kindjes van 0-4 jaar. Ik ben bezig met een Master om binnenkort ook kindjes tot 10 jaar te kunnen begeleiden.
 
Trotse moeder ben ik van 2 kinderen en naast slaapexpert ook ervaringsdeskundige. 
Ik werk volgens de gerenommeerde Droomritme-methodiek; door overkoepelend te kijken wat het lekker slapen in de weg staat en dat bij de oorzaak aan te pakken, kan ik het slaapgedrag van 95% van de kinderen duurzaam verbeteren. Zonder huilen!
  • Instagram

Volg me op Instagram

voor GRATIS tips

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

©2019 Bureau van slaap |  Disclaimer & cookies Algemene voorwaarden  |   Privacy beleid