Over Anneke

Ik ben Anneke Wijngaarden. Ik ben kinderslaapcoach voor kindjes van 0 tot 10 jaar. Ik heb mij door de jaren heen specifiek verdiept in de dreumes- en peuterleeftijd. Dreumesen en peuters hebben echt mijn hart gestolen. En deze leeftijd is dan ook mijn specialisatie! Maar ook met liefde breng ik rust terug in gezinnen met baby's.

 

Ik heb een lieve zoon en samen met manlief wonen wij in Drachten. 

Als pedagogisch coach en trainer binnen de kinderopvang kom ik al een aantal jaren bij veel verschillende kinderopvang organisaties. Ik ontdekte hoe professionals en ouders kunnen worstelen met het thema slaap. Ik zocht een praktische, maar vooral responsieve en liefdevolle manier om hen te helpen.

De Droomritme-methode sloot helemaal aan op mijn visie dat leren slapen niet gepaard hoeft te gaan met huilen. En ik besloot de opleiding tot Droomritmecoach te volgen. Sinds ik de opleiding heb afgerond in 2019 heb vanuit mijn eigen praktijk al veel ouders mogen helpen naar meer rust in hun gezin. Daarnaast werken Marijke en ik ook samen mbt het opleiden van pedagogisch medewerkers rondom het thema slaap.

Achter de schermen heb ik al jaren contact met Marijke en Eva. We hebben dezelfde missie: betere slaap, zonder huilen. 

 

 

slaapcoach-bureau-van-slaap.jpg

Ik heb mij de methodiek die Marijke ontwikkeld heeft inmiddels helemaal eigen gemaakt.  En deze methodiek icm met mijn eigen opleiding tot kinderslaapcoach en achtergrond, zorgt ervoor dat ik alle gezinnen van baby tot peuter, aan meer slaap kan gaan helpen!

Tot gauw,

Veel liefs, Anneke

Hoi lieve Anneke!🥰.. wij willen jou zooo erg bedanken!! ons lieve meisje ligt nu sinds begin november op haar eigen kamer te slapen smiddags en savonds!!😍🙏🏻 zonder gedoe! ZONDER wiegelen!!! En met 3 boekjes lezen ligt ze zonder gedoe te kletsen in bed en valt helemaal zelf in slaap!! wij hebben helemaal onze avonden weer terug!!🥰🙏🏻 … ENNN !!… ze slaapt bijna elke avond door!!!😍 niet normaal!! we zijn zoooo blij met jou ❤️ Demi, dochter 18 maanden