Over mij

Mijn naam is  Marijke Smeding,  ik ben getrouwd, woonachtig in Amsterdam en moeder van 2 prachtige kinderen. Én, ik ben gecertificeerd kinderslaapcoach en onrustdeskundige.

 

Ik ben geïnspireerd geraakt vanuit mijn eigen ervaring om deze weg in te slaan, omdat ik heb ervaren wat langdurige slechte nachten en onrustige dagen voor impact hebben op je (gezins)leven. Dat je wanhopig avonden Googelt en alle methoden en goedbedoelde adviezen probeert toe te passen. Maar dat eigenlijk niets duurzaam lijkt te werken. Dat je heel graag ook wil weten waaróm jouw kindje zo onrustig slaapt. 

  

Na een studie communicatie, heb ik 12 mooie jaren in sales- en accountmanagement gewerkt. Maar de slapeloze nachten i.c.m. een verantwoordelijke baan bleken geen goede match voor mij.  Ik wilde meer rust en structuur in ons gezinsleven. Dat betekende het slaapgedrag van mijn kinderen tot in de kern analyseren. En daar ben ik in geslaagd! Ik heb mijn baan opgezegd en ben mijn hart gaan volgen; ik wil gezinnen helpen ook meer rust en slaap in hún leven te brengen. 

Kinderslaapcoach Amsterdam

Begin 2020 heb ik met succes de opleiding tot kinderslaapcoach en onrustdeskundige afgerond. De opleiding draait om de Droomritmemethode©; een methodiek die eerst inzoomt op de oorzaak van slecht slapen om vervolgens de slaapaanpak te bepalen. Pas dán creëer je een duurzame slaapbasis specifiek voor jouw kindje, wat zorgt voor meer (slaap)rust en regelmaat. Ik ben heel gepassioneerd om jou te helpen bij de slaapproblemen van jouw kindje en rust in jouw leven te brengen!

Tot gauw!

Liefs, Marijke

Ik ben Marijke Smeding en gecertificeerd kinderslaapcoach voor kindjes van 0-4 jaar. Ik ben bezig met een Master om binnenkort ook kindjes tot 10 jaar te kunnen begeleiden.
 
Trotse moeder ben ik van 2 kinderen en naast slaapexpert ook ervaringsdeskundige. 
Ik werk volgens de gerenommeerde Droomritme-methodiek; door overkoepelend te kijken wat het lekker slapen in de weg staat en dat bij de oorzaak aan te pakken, kan ik het slaapgedrag van 95% van de kinderen duurzaam verbeteren. Zonder huilen!
  • Instagram

Volg me op Instagram

voor GRATIS tips

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

©2019 Bureau van slaap |  Disclaimer & cookies Algemene voorwaarden  |   Privacy beleid